Familjeabonnemang – Mobilabonnemang för flera

Med ett familjeabonnemang kan alla familjens mobilabonnemang samlas hos en och samma operatör. Fördelen med detta är att man får ett rabatterat paketpris och alla abonnemang samlade på en och samma faktura. Ett rabatterat paketpris är dock inte detsamma som det billigaste priset, men har man flera abonnemang i familjen är det värt att titta på. Här har vi samlat alla operatörer som erbjuder familjeabonnemang, klicka dig vidare till respektive operatör för att läsa de fullständiga villkoren.

Med Telenors familjeabonnemang delas surfen med alla extra användare, upp till 7 st, man lägger till på sitt abonnemang. Familjemedlemmen behöver inte bo på samma adress utan kan vara en vän eller en familjemedlem som inte längre bor hemma. Telenor erbjuder ett abonnemang med obegränsad trafik vilket ger ett låg pris per användare om man är 3 eller fler i en familj. Att Telenor också har en väldigt bra täckning och har abonnemang med 5G gör dem till ett bra och framtidssäkert val.

Läs mer

Hos 3 kan man lägga till upp till 5 st extraanvändare till ett abonnemang och det kan vara vem som helst egentligen eftersom det inte finns något krav om att personen ska bo på samma adress som huvudkontoinnehavaren. Surfen delas mellan abonnemangen och du som ägare av huvudkontot kan fördela trafiken du har som du vill.

Läs mer

Tele2 tillåter maximalt 4 extra användare i sitt familjeabonnemang och varje familjemedlem får en surfpott som motsvarar det som finns i huvudkontot. Hos Tele2 delar man alltså inte surf utan var och en får sin egen datatrafik. Tele2 har börjat rulla ut 5G i våra större städer och 5G erbjuds också i deras något större abonnemang (25 GB och större).

Läs mer

Vad är ett familjeabonnemang?

Ett familjeabonnemang är egentligen möjligheten att lägga till flera mobilabonnemang på ett huvudabonnemang. Huvudkontoägaren kan alltså lägga till fler mobilabonnemang ”under” sitt egna konto till ett lägre pris än att var och en ska ha ett eget abonnemang. Det finns egentligen inga krav om att man måste tillhöra samma familj för att kunna vara del av ett familjeabonnemang men det riktar sig först och främst till familjer som har behovet av flera abonnemang.

Tänk på att jämföra alla möjliga kombinationer av mobilabonnemang för att hitta det bästa och billigaste valet för dig.